Hadiah bawah RM50 untuk Wanita Tersayang (Edisi Do-It-Yourself)

Pasti kau menggaru kepala memikirkan hadiah untuk wanita yang tersayang dalam hidup kau. Hari Lahir, Hari Ulang Tahun, Hari Ibu, Valentines Day (untuk uolls yang sambut) dan sebagainya. Seolah-olah tak habis-habis hadiah yang kau perlu bagi. Untuk part 1, aku share hadiah Buat Sendiri (Do-It-Yourself). Senarai hadiah di bawah sesuai untuk kau yang mempunyai bajet bawah RM50 dan rajin untuk membuat sendiri hadiah untuk kesayangan.

Part 1: Do-It-Yourself (DIY)

DIY ni bukanlah kedai Mr. D.I.Y yang popular tu, tapi banyak bahan yang kau boleh dapatkan di sana untuk hadiah ini. Hadiah jenis DIY ni memang menunjukkan keikhlasan kau sebab ia memerlukan usaha, tenaga dan masa kau untuk layan. Kesayangan kau yang dapat mesti suka!

Photo_Box_016
https://www.brit.co/valentines-day-photo-box/
https://www.youtube.com/watch?v=ir1iDSjN4C0
https://www.youtube.com/watch?v=7wpD8oX1QSU

Hanya perlu ‘pecah’kan duit RM50 dan gunakan ia sebagai hadiah!

https://myinspirationcorner.com/birthday-money-box-gift-idea/
https://www.pinterest.com/pin/62417144807959196/
https://lifeasmom.com/creative-fun-valentine-to-give-its-better-than-a-box-of-chocolates/

Ini memerlukan kesabaran, ketelitian & kreativiti kau untuk cipta sebuah kotak kejutan yang penuh dengan kenangan!

https://mycrafts.com/diy/diy-simple-explosion-box-1/
https://www.itsalwaysautumn.com/how-to-make-explosion-box-diy-gift.html
https://www.youtube.com/watch?v=cxgN7HZHBtM

Lelaki yang romantik sahaja yang mampu bagi hadiah macam ni, kan?

Romantic and Quick DIY Love Letter | Friendship Day Gift Ideas ...
https://www.youtube.com/watch?v=vrnDb8P9DPU
Open When Love Letters                                                                                                                                                                                 More
https://styletic.com/open-when-letters/

Beli bingkai gambar yang murah dan print gambar-gambar. Sekarang kau hanya perlu susun mengikut kreativiti kau!

Romantic Ideas For Your Boyfriend That Scream I Love You - Society19

Idea-idea lain yang boleh kau buat sendiri boleh baca melalui:

25 DIY Valentine’s Day Gifts That Show Him How Much You Care

Nak Surprise Hadiah Kepada Pasangan?! Kami Ajar DIY! Kurang Duit Tapi Ikhlas!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website at WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: